09-11-2010 - Surfen, Nieuws

Nieuw mountainbike magazine Up/Down gereleased!

Soul Media heeft op de Bikemotion-beurs in Utrecht haar nieuwe mountainbike magazine Up/Down gereleased. Ook met dit mountainbike magazine probeert Soul, zoals je gewend ben van de andere magazines, de passie en beleving achter de sport te benadrukken, onder andere door inspirerende foto’s en informerende artikelen.

Op de eerste dag van de beurs, vrijdag 22 oktober, vond de officiele release party plaats. Speciaal voor de beurs werd er een pumptrack gebouwd in hal 2 van de Jaarbeurs, waar iedereen een rondje kon rijden op een van de Kona of Ghost bikes. Iets dat vaak toch iets moeilijker bleek dan gedacht! De drankjes werden verzorgd door Corona en Red Bull, en alles bij elkaar was het een succesvolle binnenkomer van het Up/Down moutainbike magazine.

In de eerste uitgave lees je onder meer over de ingewikkelde materie die geometrie soms is, biken in Zuid Afrika en de mooiste trails van Zuid Frankrijk. Dit alles natuurlijk ondersteund met beeldmateriaal waar net dat beetje extra aandacht aan is besteed, zodat je na het lezen meteen op je bike springt!

Nieuwsgierig geworden? Probeer dan nu een jaarabonnement van het Up/Down mountainbike magazines met 4 nummers voor maar 5 euro! Klik hier om je aan te melden!

In dit filmpje zie je een verslag van de Bikemotion, met extra aandacht voor Up/Down:

[youtube id=”jjgXdCcS8rg” w=”630″ h=”384″] 

 van