19-12-2013 - Snowboarden, Nieuws

Nieuw seizoen ‘Stories from here to there’

Het einde van het jaar komt alsmaar dichterbij en dit betekent dat de winter bijna officieel van start gaat. De team riders van Protest zijn bijna klaar met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Bij velen van hen begint het winterse gevoel inmiddels alweer te kriebelen en zij kunnen niet wachten tot ze de poeder wee in kunnen. Anderen van hen zijn al nerveus voor het begin van de Olympische Spelen in Sochi.

Ook dit jaar zal Protest weer de succesvolle webserie ‘Stories From Here To There’ produceren. Deze winter zullen Miikka Hast en Jonas Hagström bijvoorbeeld gevolgd worden tijdens hun avontuurlijke backcountry trips richting Scandinavië en de Alpen.

In de eerste aflevering van dit seizoen wordt Ursina Haller echter op de voet gevolgd tijdens haar voorbereidingen voor de Spelen. Deze winter is de half pipe contest in Sochi een van haar belangrijkste wedstrijden van het jaar. In aflevering 1 van ‘Stories From There To Here’ laat ze duidelijk zien waarom de Spelen van groot belang zijn voor een professioneel boarder.

[vimeo id=”81085430″]

 van