16-06-2023 - Nieuws, Wielrenblad

Nieuw: SRAM Apex

Eén Groep, meerdere keuzes

Apex is de groep die weet hoe je plezier kunt hebben. Een breed scala aan 1×12-versnellingen voor gravel, bikepacking, avontuur, ontspannen fietstochten en alles daartussenin. Het is eenvoudig te begrijpen en gemakkelijk te gebruiken, waarbij de nadruk ligt op wat het belangrijkst is – het plezier vinden.

Met draadloze AXS of klassieke DoubleTap mechanische schakeling biedt Apex soepele en betrouwbare schakeling, kettingbehoud, en gecontroleerde en krachtige hydraulische remmen. Het enige wat je hoeft te doen is genieten van het landschap.


Haal er het meeste uit Of het nu gaat om het verwijderen van een achterwiel met Cage Lock, het gebruik van een vingerstelknop of schakelen met DoubleTap, rijders kunnen gemakkelijk leren hoe ze kunnen werken met Apex en SRAM-componenten dankzij onze How-To-serie.

Klik hier voor meer informatie!


Voor meer wielernieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van SOUL en volg ons op Facebook en Instagram!

 van