Nieuw van SQlab: Stuby® – de meest veelzijdige bar-ends

De meest veelzijdige bar-ends? Dat zijn de nieuwe SQlab Stuby® handvatten. Je kunt ze op verschillende manieren vasthouden, zodat je je zitpositie op de fiets regelmatig kunt afwisselen. Ook bergopwaarts heb je met de Stuby® altijd een streepje voor – de grip aan de buitenkant van het stuur zorgt voor een betere krachtoverbrenging op de pedalen, zowel staand als zittend.

Vorig jaar introduceerde SQlab al de innovatieve Innerbarends® – de grepen die de handen naar binnen brengt en de aerodynamica op lange, rechte stukken sterk verbetert. Nu heeft SQlab ook de Stuby® handvatten aan het uitgebreide assortiment toegevoegd – de veelzijdige, geïntegreerde
barends die gemaakt zijn om bergopwaarts mee te gaan.

SQlab: Stuby Barends

De SQlab Stuby® is een handvat en barend in één. De mogelijkheid om te wisselen tussen verschillende handposities zorgt ervoor dat je makkelijk kunt variëren in zithouding – van een sportieve houding tot meer rechtop. Hierdoor worden de handen, nek, schouders en rug nog eens extra ontlast en zijn lange ritten makkelijk vol te houden.

De barends van de SQlab Stuby® hebben met drie verschillende maten en een ergonomische vorm de perfecte pasvorm. Tintelende vingers zijn daardoor verleden tijd. Ook is er een short variant beschikbaar, speciaal voor gebruik met draaishifters. De maat kan eenvoudig worden bepaald door middel van de SQlab handvatmeting. Ga hiervoor naar www.sqlab.nl of een SQlab dealer bij jou in de buurt. De nieuwe SQlab Stuby® is te koop voor €49,95 en ligt nu in de winkel.


Voor meer fiets nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van een van onze magazines en volg ons op Facebook en Instagram!

 van