21-03-2014 - Kitesurfen, Nieuws

Nieuwe aanwinsten voor Team F-ONE

F-ONE is stoked met hun nieuwste aanwinsten, Bertrand Fleury en Tuva Jansen zullen namelijk per direct deel uitmaken van het team om hun passie voor het kitesurfen voortaan te delen via kitecamps. 

Deze twee professionele kitesurfers hebben de laatste 8 jaren doorgebracht met vele reizen richting de beste surfspots ter wereld. Nu hebben ze een nieuwe doel voor ogen, met het organiseren van kitecamps op een prachtige locatie in Indonesië. Deze kitecamps zijn overigens niet voor beginners maar richten zich volledig op gevorderde kiteboarders.

Tijdens deze kiteclinics zullen Bertrand en Tuva veel gebruik gaan maken van foto- en videomateriaal om de talenten op een optimale wijze te begeleiden. De toepassing van beeldmateriaal tijdens de clinics maakt het mogelijk om te bekijken wat men nou goed of fout doet tijdens het kiten.

Er zal sprake zijn van bijzonder exclusieve kitecamps, waar slechts 3 riders uitgenodigd worden voor een week. Voor meer informatie kan je uiteraard terecht op de website!

 

 van