20-02-2012 - Snowboarden, Nieuws

Nieuwe actie Vans Penken Park Mayrhofen

Ben je een echte freestyler en ga je binnenkort naar Mayrhofen? Dan is het zeker de moeite waard om de nieuwe Pro Rail Line en de Multijib “Beastbox” te checken in de Vans Penken Park Mayrhofen.

In het Van Penken Park zijn er vijf verschillende lines die je kunt riden: de funline, de publicline, de proline, de halfpipe en het kids park. Beginners kunnen hun eerste tricks oefenen op de mini-jumps die je perfect voorbereiden voor het grotere werk: de big jumps.

De nieuwe Rail Line in de pro area start met een Down-Flat-Down Rail 12m, daarna een Downrail 16m, een S-Box 10, een Staircase 6m en een wallride.

Georg zegt: “The obstacles are arranged in order to enable the riders to be really creative! My favorite trick is the Fs Nosepress on the Double Kink Rail.” 

In het achterste gedeelte van het pak bevind zich de nieuwe Multijib “Beatbox”. Daniel is enthousiast: “The  “Beastbox” is a real challenge! There are no stairs and it offers endless opportunities! However, I prefer doing my favorite trick on the downrail: a Fs Switch-up!”

[youtube id=”2AHTaIcIAf8″ w=”630″]
 van