Nieuwe samenwerking tussen Herrmans Bike Components en Verduin Agency B.V.

Herrmans Bike Components Ltd vergroot de bereikbaarheid in Nederland door een samenwerking aan te gaan met het Nederlandse agentschap Verduin Agency B.V.

Het versterken van het verkoop-team en de beschikbaarheid met een ervaren agentschap in Nederland, waar Verduin Agency actief is, is voor Herrmans Bike Components Ltd de volgende stap om dichter bij de klanten te staan.

“We zijn verheugd om het merk Herrmans Bike Components aan ons portfolio toe te voegen. Onze strategie is om Europese leveranciers te vertegenwoordigen die een hoge kwaliteitsnorm hanteren en aandacht besteden aan duurzaamheid en Herrmans Bike Components doet precies dat. Ze zijn marktleider in verlichting, grips, reflectoren en velglint en ze produceren die onderdelen in hun sterk geautomatiseerde productiefaciliteit in Finland. We voorzien een aanzienlijk groeipotentieel door onze krachten te bundelen op de Nederlandse markt.” aldus Edwin Verduin, CEO van Verduin Agency B.V.

Verduin Agency B.V. heeft meer dan 20 jaar ervaring in de fietsbranche en werkt samen met andere onderdelen fabrikanten in Europa. Herrmans en Verduin Agency zijn verheugd de samenwerking begin februari te starten.


Op de hoogte blijven van al het nieuws? Klik dan hier of houd onze Facebook en Instagram in de gaten!

 van