12-10-2015 - Nieuws, Wielrenblad

Nieuwe Carrera vouwbare Crit helm

Carrera fietshelmen worden gemaakt om mensen te beschermen bij het uitoefenen van hun passie, dagelijks fietsen. De ontwerpen zijn tot stand gekomen door gebruik te maken van ervaring van de fietsers zelf. De collectie is gericht op fietsers die op pad gaan en houden van stijl en comfort.

Passie en authenticiteit zijn de essentie van Carrera, het lifestyle-merk in fietshelmen, nieuw in de collectie is de Foldable Crit , een high-end helm met veel functionele voordelen, ontworpen voor rijders die altijd in beweging zijn. De nieuwe lichtere ribben structuur met een afneembaar vizier en een breder frontaanzicht bieden de mogelijkheid een zonnebril te integreren, een van de belangrijkste kenmerken van deze unieke helm. Het flexibele frame aan de binnenzijde past zich aan de vorm van het hoofd, wat zorgt voor een perfecte pasvorm. Wanneer de helm opgevouwen is bespaart dit 20%ruimte en past hij makkelijk in je tas. Hiervoor kun je de meegeleverde riem gebruiken die ook dienst kan doen als  “broekklem”. Het ontwerp van de Foldable Crit biedt de best mogelijke ventilatie, de openingen over de hele lengte van de helm laten de lucht makkelijk door en zorgen voor de koeling die het hooft droog en fris houden.

De Foldable Crit, prijs 129 €, is beschikbaar in een matte afwerking en  vizier in rood, lime, blauw, wit en zwart, plus twee glans versies in zwart en wit.

Wanneer het regent, benutten fietsers de extra bescherming van de Foldable Crit WP, prijs 149 €. De zwarte wax editie heeft een waterdichte cover met een riband thermocool voering om het hoofd te beschermen tegen regen. De Carrera Foldable Crit is ontworpen voor het beste comfort en bescherming voor dagelijks gebruik. Zoals alle vouwbare Carrera helmen is de Crit ook gecertificeerd met CPSC en EN1078.

 van