04-08-2023 - Nieuws, Wielrenblad

Nieuwe collectie Lezyne LED verlichting gelanceerd

Lezyne, de leverancier van hoogwaardige fietsaccessoires, heeft zojuist zijn toonaangevende ledverlichting gelanceerd, die onlangs volledig is herzien. Dit nieuwste aanbod is volledig in-house ontworpen en ontwikkeld om fietsers de best mogelijke verlichtingservaring te bieden. Check hieronder meer informatie over deze nieuwe collectie Lezyne LED verlichting.

De geavanceerde productlijn biedt ongeëvenaarde prestaties, duurzaamheid en stijl, en overtreft zelfs de verwachtingen van de meest veeleisende rijders. De lampen hebben een waterdichte USB-C-oplaadpoort, waardoor snel en gemakkelijk opladen mogelijk is, ongeacht het weer, en de krachtige prestaties van de lamp behouden blijven.

De nieuwe ledlampen zijn voorzien van een waterdichte USB-C-oplaadpoort die zorgt voor snel en gemakkelijk opladen onder alle weersomstandigheden, waardoor de aansluiting wordt beschermd en de krachtige prestaties van de lamp behouden blijven.

Engineered Optical Lens Design

Nieuwe, moderne lenstechnologie levert een krachtige, uniforme lichtstraal voor maximale zichtbaarheid en veiligheid tijdens het rijden. Multi-led ontworpen optiek verlicht alles voor je en daarbuiten.

Verhoogde batterijcapaciteit

Met indrukwekkende hogere batterijstroomcapaciteiten, bieden de nieuwe LED-lampen langere looptijden voor onverslaanbare prestaties, zelfs tijdens de langste ritten.

Nieuw uiterlijk

De slanke en compacte nieuwe stijl heeft een opvallende, matzwarte kogelstraalafwerking, waardoor het een stijlvolle aanvulling is op elke rit. Zijn duurzaamheid zorgt ervoor dat hij zelfs de zwaarste omstandigheden aankan.

Voor meer informatie over de nieuwe collectie Lezyne LED verlichting kun je terecht op de website van het merk.

 van