30-08-2021 - Nieuws, Wielrenblad

Nieuwe collectie Trivio fietsbrillen

Het Nederlandse Trivio brengt vandaag een gloednieuwe collectie fietsbrillen op de markt. De volledige collectie, Vento Nova, Noa, Octo en Hyperion kenmerkt zich door een stijlvol design in combinatie met een hoog comfort. Wielerliefhebbers die oog hebben voor prijs én kwaliteit zullen helemaal weg zijn van deze collectie.

Trivio Noa

Na het succes van de vorige brillenlijn breidt Trivio een vervolg met maar liefst 4 nieuwe modellen. Een goede bescherming van de ogen en een hoog draagcomfort zijn uitermate belangrijk voor wielrenners. Daarom is elk model is voorzien van verstelbare neusvleugels en UV400 beschermende lenzen. In combinatie met de soepele anti-slip brilpootjes past deze collectie op zo goed als elk hoofd.

Trivio Hyperion

Met de Noa en Hyperion springt Trivio op de trend van de high-wrap fietsbrillen. Hierdoor krijgt de wielrenner een stoere en veelzijdige uitstraling. Ook sluiten deze glazen nog beter aan op het gezicht. de aerodynamica ten goede komt. Beide modellen worden standaard geleverd met 2 lenzen: één Revo lens met anti-reflectiecoating en één transparante lens met anticondenscoating. De Noa (€ 54,99) en Hyperion (€ 64,99) bewijzen daarom onder alle weersomstandigheden hun nut.

Trivio Octo

Het instapmodel, Vento Nova, is de opvolger van de klassieke Vento fietsbril. Dit model is uitermate geschikt voor wielrenners die houden van een traditionele stijl. De subtiele ventilatieopeningen houden het hoofd koel en voorkomen dat de bril beslaat tijdens het fietsen. Met een consumentenprijs van € 39,99 is dit een zeer budgetvriendelijke fietsbril. Trivio komt ook de brillendragers tegemoet. De Octo (€ 59,99) is voorzien van een inzetbrilletje. Hierdoor kan een opticien er in een handomdraai glazen op sterkte in plaatsen. Vervolgens is dit accessoire makkelijk vast te klikken op de Octo fietsbril. Dit model wordt standaard ook geleverd met één Revo lens met anti-reflectiecoating en één transparante lens met anticondenscoating.   

Over Trivio

Tijdens onze fietstochten merkten we dat we nog heel wat accessoires en componenten misten om ons fietsplezier ten volle te beleven. Als enthousiaste fietsfanaten met kennis en ervaring uit de wielerbranche wilden wij hier dringend iets aan veranderen. Niet alleen voor onszelf, maar ook voor al die andere fietsliefhebbers die wij onderweg tegenkwamen. Als gevolg van deze gedachte borrelde het idee om Trivio op te starten. Dit idee realiseerden wij in 2007. Wat begon met een beperkt aantal producten, is inmiddels uitgegroeid tot een uitgebreid assortiment van meer dan 500 onderdelen en accessoires. Dit assortiment bevat onder andere producten voor racefietsen, mountainbikes, e-bikes, stads- en trekking fietsen. Onze passie vormt de basis voor onze producten en de service die wij bieden. Wij willen dat jij steeds weer met een glimlach op de fiets zit. Deze wil is de inspiratiebron voor de ontwikkeling van al onze artikelen.

Geniet met Trivio van elke fietstocht! Voor meer informatie over de Trivio fietsbrillen kun je terecht op de website van het merk.

 van