26-11-2019 - Nieuws, Wielrenblad

De nieuwe Julbo EVAD-1 fietsbril

Door de kennis van het bedrijf, dat meer dan 130 jaar geleden in de Franse Jura werd opgericht, te combineren met de nieuwste innovaties op het gebied van gegevens projecteren op displays, kondigt de EVAD- 1 aan dat JULBO het tijdperk van de connectiviteit betreedt. JULBO biedt veel meer dan alleen maar een bril, JULBO creëerde een nieuwe generatie draagbare gadget die een revolutie zal opwekken in de beoefening van diverse takken van sport. Door data rechtstreeks in het zicht te tonen, zonder dat hiervoor een specifieke actie nodig is, kunnen sporters zich blijven concentreren op hun activiteit en tegelijkertijd profiteren van live gegevens over hun sportieve prestaties! Door deze informatie kunnen sporters onmiddellijk ingrijpen en hun activiteit direct aanpassen om alles uit hun training en potentieel te halen.

Blijf een stap vooruit met een live beeldscherm

Met het integreren van Microled’s ActiveLook technologie, maakt EVAD-1 het mogelijk om rechtstreeks in de bril informatie weer te geven over de sportprestatie, zoals hartslag per minuut, tempo, snelheid en afstand. Via een Bluetooth verbinding zal de EVAD-1 uiteindelijk ook gekoppeld kunnen worden aan een groot aantal apparaten, die de sporter nog meer informatie zal verschaffen. Dat gaat direct in de bril weergegeven worden en via de speciale aanvullende app.

Tenslotte, voor meer gemak, zullen de gegevens op verzoek weergegeven worden om het zicht niet te belemmeren, dankzij de “doorzichtige” benadering van de data. Volledig veilig, de data op het display kan zelfs uitgeschakeld worden.

NEXT LEVEL “LIVE” SPORT… VOOR IEDERE KANS DIE JE ZIET

EVAD-1 is de gadget die van nature naadloos integreerbaar is bij het sporten. Met deze nieuwe generatie “connected” brillen, uitgerust met de beste JULBO technologieën. Met REACTIV fotochromatische lenzen, past EVAD-1 zich aan alle omstandigheden aan. De EVAD-1 is specifiek ontworpen voor trainingen en wedstrijden, en is getest door JULBO atleten. Hierdoor voldoen de eigenschappen aan de verwachtingen van de meest veeleisende atleten, zoals het extreem lichte gewicht van 35 gram. Dat zorgt ervoor dat je geen enkel ongemak ondervindt tijdens je sport activiteit.

SPECIFICATIES

-Montuur met twee lenzen, curve 8 bril -REACTIV Performance lens 1-3 (NXT) -Maximale ventilatie
-Panoramisch gezichtsveld
-Aanpasbare neuspads en veren -Geschikt voor iOS en Android toestellen
-High-Vision technologie van ActiveLook® -Anti-reflectie coating
-Gewicht van 35g
-Batterij duur van 12 uur, USB oplaadbaar -Leverbaar vanaf Februari 2020
-€499,- advies verkoop, inclusief BTW

Voor meer informatie over de Julbo EVAD-1, klik hier

Zelf ervaren?

Voor alle fietsers in de buurt van Rotterdam, Barendrecht en Numansdorp kan de bril getest worden bij de brillenwinkels van Kruithof Optiek. Ervaar zelf de revolutionaire gadget van Julbo met je eigen ogen.


Deze review van Julbo EVAD-1 komt uit de uitgave van Wielrenblad en UP/DOWN #5 2020. Die kun je bestellen in de Soul Webshop. Ook is het blad beschikbaar in de Soul Kiosk App. Wil je voortaan geen nummer van je favoriete magazine meer missen? Word dan snel abonnee van Wielrenblad of UP/DOWN. Dan ontvang je alle nummers als eerste in je brievenbus en profiteer je van alle voordelen voor onze trouwe abonnees. Bovendien houd je ook meer tijd over voor je volgende tocht.

 van