25-07-2014 - Mountainbiken, Nieuws

Nieuwe Path bikepacks van VAUDE

Met de nieuwe Path bike-rugzakken presenteert VAUDE drie ware tourspecialisten voor mountainbikers die alle remmen los willen gooien tijdens het afdalen.

De nieuwe rugzakkenserie Path is speciaal ontwikkeld voor mountainbikers die op zoek zijn naar betrouwbare uitrusting. De rugzakken zijn bijzonder compact en zitten nauw aangesloten en stabiel op de rug, of het nu de 9, de 13 of de 18 liter versie betreft.

In het hoofdvak past de uitrusting en een drinkzak, aan de buitenzijde bieden gespen bevestigingsmogelijkheid van helm en compressie. Smartphone, camera en ander klein materiaal is gemakkelijk op te bergen in de kleine vakken op de heupband.

VAUDE

3 verschillende maten
De Path-serie bestaat uit 3 verschillende modellen: de Path 9, de Path 13 en de Path 18. Zo kun je gemakkelijk kiezen welke rugzak het beste bij je past. Allemaal zijn ze stabiel en compact en daardoor ideaal voor die snelle tochten door de bossen en in de bergen. Mocht je tijdens je tocht worden overvallen door een onverwachte regenbui, dan komt het goed uit dat in het bodemvak standaard een regenhoes zit verwerkt.

Adviesverkoopprijzen: € 81,00 (Path 9), € 92,00 (Path 13) en € 102,00 (Path 18).

Meer informatie: VAUDE website

 van