Nieuwe Schwalbe Marathon Plus Tour

Verbeterd profielontwerp voor de allrounder. De Schwalbe Marathon Plus Tour heeft een compleet nieuwe look gekregen. De Tour-versie is een multitalent en inspireert door zijn brede inzetbaarheid, van alledaagse tochten tot langeafstandsritten, op asfalt of in middelzwaar terrein. Naast het design is het assortiment uitgebreid met moderne e-bike maten.

Schwalbe Marathon Plus Tour

Met de Marathon bandenserie zet Schwalbe de hoogste standaard voor: lange levensduur, zeer hoge lekbescherming en uitstekende inzetbaarheid voor dagelijks gebruik. De „Onplatbare“banden zijn al meer dan tien jaar een begrip. Door een drielaagse zijwand heeft de Schwalbe Marathon Plus Tour in de e-bike uitvoering een nog hogere belastbaarheid en lekbescherming. Dit betekent dat de e-bike nog zwaarder belast kan worden.

Met zijn markante profiel past de Schwalbe Marathon Plus Tour perfect bij moderne trekking-, SUV- en e-bikes. Dankzij de volumineuze noppen in het middenril rolt de band soepel, terwijl de stevige schoudernoppen goede grip en tractie op onverharde ondergronden bieden.

De Schwalbe Marathon Plus Tour is in twee versies verkrijgbaar. De e-bike versie met de beproefde Addix-E compound constructie. Voor niet gemotoriseerde fietsen is de Marathon Plus Tour verkrijgbaar in de beproefde Marathon Plus constructie met het Addix compound. Alle banden hebben reflecterende strepen en de gecertificeerde goedkeuring voor snelle e-bikes tot 50 km/u (ECE-R75).

Wil je meer weten over de nieuwe Schwalbe Marathon Plus Tour banden, neem dan een kijkje op schwalbe.com


Wil je meer wielrennieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Wielrenblad en volg ons op Facebook en Instagram!

 van