Nieuwe Specialized Turbo E-Bikes: Vado, Como en Tero

We laten je graag kennismaken met de nieuwe Specialized Turbo E-Bikes: speciaal ontworpen om meer dagelijkse ritten te maken. De volledig vernieuwde Turbo Vado, Turbo Como en Turbo Tero zijn de soepelste, stilste, krachtigste en meest veilige elektrische fietsen die ze ooit gemaakt hebben. Allemaal met de mogelijkheid om de functionaliteit in de loop van de tijd te verbeteren dankzij de aangepaste over-the-air software updates. Hieronder hebben we deze nieuwe Specialized Turbo E-Bikes alvast voor jullie uitgelicht.

Het afgelopen jaar hebben miljoenen mensen over de hele wereld de fiets gepakt vanwege alle fysieke, emotionele en praktische voordelen die de fiets te bieden heeft. De elektrische fiets staat voor vrijheid, snelheid, plezier en gemak waardoor hij de komende tien jaar het meest populaire elektrische vervoersmiddel zal worden. Het ontwerpen van de Turbo-fietsen ging gepaard met een aantal uitdagingen, zoals de concurrentie van auto’s, het diefstal-proof maken van een fiets en opbergvriendelijkheid. Hieronder hebben we deze nieuwe Specialized Turbo E-Bikes alvast voor jullie uitgelicht.

Specialized Turbo Vado – Jouw Fiets Voor Het Leven

Vado is dé fiets voor alles: van dagelijks woon-werkverkeer tot snelle workouts tot langer dan geplande avonturen—een elektrische fiets voor het leven. De soepelste e-bike ervaring tot nu toe. Vado is ontworpen om het steeds veranderende landschap dat je als dagelijks rijder tegenkomt aan te kunnen, alles te kunnen dragen wat je mee wil nemen en ervoor te zorgen dat je plezier blijft houden in het rijden. 

Specialized Turbo Como – Vliegen op Wielen

Como is een relaxte, comfortabele elektrische fiets met de kracht voor een rit vol vertrouwen. Como laat jou meegaan met de flow door je rijervaring te geven die vol zit met vermogen en plezier op een fiets waar je moeiteloos op rijdt. De lage instap van de Como zorgt ervoor dat iedereen kan opstappen en fietsen.

Specialized Turbo Tero – The Power to Ride Anywhere

Tero is een elektrische mountainbike uitgerust voor dagelijkse ritten. Met Tero hebben we een fiets ontworpen die alles kan—rijd waar je wil, hoe je wil en wanneer je wil. Een fiets met de kracht om te mountainbiken en waarmee je, na het afvegen van de modder, naar de stad kunt fietsen voor een borrel op het terras–van stadsstraten tot ruige alpinetochten. 

Hoogtepunten

  • Enorm Soepel: Ze hebben een aangepast testmechanisme ontworpen om zelfs de kleinste hobbels te analyseren, wat het comfort verhoogt en het zicht verbeterd. Deze precisie, gekoppeld aan een geveerde zadelpen, banden met een groter volume en een verende voorvork maakt de wegen vlak voor je ogen.
  • Beter Met De Tijd: Met deze nieuwe generatie van Vado, Como en Tero wordt je Turbo met de tijd beter, veiliger en lastiger te stelen dankzij over-the-air software updates.
  • Veiligheid Op en Naast de Weg: Blijf je bewust van je omgeving dankzij de Garmin Radar die naadloos geïntegreerd is met MasterMind om je te voorzien van visuele, auditieve en haptische meldingen zodat je weet wanneer er verkeer achter je rijdt. Garmin Radar ziet het verkeer tot 140 meter achter je (bij de 5.0 modellen). Zet dieven buitenspel met het volledig vernieuwde Turbo System Lock door in de Mission Control app je accu uit te schakelen en het bewegingssensoralarm te activeren.
  • Mastermind + Mission Control: Het MasterMind display biedt tot 30 aanpasbare displayopties die alle relevante info over je rit onthullen, real-time aanpassing van ondersteuningsniveaus mogelijk maakt en over-the-air updates inschakelt. MasterMind integreert naadloos met de Mission Control app voor range optimalisatietools, geavanceerde aanpassingen, actuele rijdiagnostiek en meer.
  • Stille Kracht Voor Dagelijkse Ritten: De Turbo Full Power 2.2 accu biedt een ongeëvenaarde rijervaring met soepele, naadloze en schrikbarend stille versterking van je inspanningen tot wel 120 kilometer.

Uitrusting

We blijven het leven van onze rijders verbeteren en brengen prestaties naar elk contactpunt voor een holistische rijervaring. De introductie van de Mode-helm en de Tailwind-fietstassen brengt een opwindende innovatie voor onze rijders.

  • Mode – De nieuwe Mode helm levert stijl, pasvorm en ventilatie voor rijders die dagelijks in de stad rijden.
  • Tailwind – Aerodynamische fietstassen met een ontwerp dat de luchtweerstand en het batterijverbruik tot 6% vermindert vergeleken met concurrenten. De perfecte combinatie van vorm, functie en stijl voor slimme rijders.

Circulariteit Voor Een Leven Lang Rijden

“Het rijden op een elektrische fiets is goed voor de planeet, maar uiteindelijk gaan miljoenen e-bike batterijen naar de stort, tenzij we daar iets aan doen. Met het ultieme doel om materialen volledig te kunnen hergebruiken, werken we samen met recyclingpartners over de hele wereld, waaronder Redwood Materials in Amerika om paden te creëeren voor hergebruik en recycling van al onze producten. Door deze samenwerkingen leren we nieuwe manieren om circulariteit, recycling en hergebruik op onze producten toe te passen.”

“We geloven dat Turbo Vado, Turbo Como en Turbo Tero zullen zorgen voor meer Specialized-rijders dan ooit tevoren. Samen met u als retailpartner maken we het mogelijk om meer dagelijkse ritten te ondersteunen.”

– Specialized

Voor meer informatie over de Specialized Turbo E-Bikes uit de nieuwe collectie ga je naar Specialized.com.

 van