10-11-2011 - Surfen, Nieuws

Win kaarten voor O’Neill Fighting Fear

Op 25 november draait de nieuwe O’Neill film genaamd Fighting Fear in Het Filmhuis in Den Haag, en wij mogen 3 x 2 kaarten weggeven! Share deze post op je Facebook wall en maak kans op één van de set kaarten. De winnaars krijgen tijdig bericht.
In “Fighting Fear” draait het vooral om de uitdaging van het big wave riden,  met zeer indrukwekkende beelden die de kijker steeds opnieuw zullen doen verbazen. Daarnaast is deze nieuwe film van O’Neill Teamrider en Big Wave Charger Mark Mathews  vooral ook een documentaire waarin het verhaal verteld wordt  over de vriendschap tussen Mark en medesurfer  en Ultimate Fighter Richie Vas, terwijl zij hun dromen najagen en afrekenen met de spoken uit hun verleden.
[youtube id=”DukA9tHPFYI” w=”615″ h=”342″]

De twee vrienden uit Maroubra, in Sydney Australië, kennen geen angst, hebben als motto “living life on the edge” en dagen elkaar continu uit om steeds grotere golven te surfen, harder te feesten en steeds grotere risico’s te nemen. Maar wanneer hun eeuwige zoektocht naar adrenaline en heftige feesten verkeerd dreigt af te lopen, volgt er een serie dramatische en levensbedreigende gebeurtenissen die alles waarvoor ze zo hard hebben gewerkt overhoop zal gooien en hen zal doen beseffen dat zij het leven anders zullen moeten gaan aanpakken.

[youtube id=”HjoCoPoNa1s” w=”615″ h=”342″]

De kaartverkoop in Nederland voor de Fighting Fear premiere in het Filmhuis in Den Haag op 25 november aanstaande is bij Surfshop Hart Beach in Scheveningen.

 van