27-08-2020 - Nieuws, Wielrenblad

Nieuwe Trivio bidons voor waterdrager tot wegkapitein

Wie noem jij wel eens de waterdrager of de wegkapitein in jouw wielerploeg? Begin je al spontaan te lachen als je denkt aan het strijkijzer bij jouw team? Juist ja, iedereen heeft wel een bijnaam binnen zijn of haar wielerploeg. Het Nederlandse Trivio speelt daar handig op in door ludieke Trivio bidons op de markt te brengen.

Bij Trivio vinden ze het hoog tijd dat deze pedaalridders de eer krijgen die ze verdienen. Of juist een titel, zodat ze weer met beide benen op hun pedalen blijven staan. Vooral handig voor die ene fietsmaat die juist zijn eigen rol nog niet zo goed kent.

Dankzij de ludieke Trivio bidons kan iedereen in jouw team zijn bijnaam laten vereenzelvigen op een bidon. Trivio brengt zeven bidons op de markt met heel wat leuke bijnamen. Het perfecte cadeau voor jouw wielervrienden! Hieronder hebben we de verschillende bidons alvast voor je uitgelicht, voor meer informatie kun je op de website van Trivio terecht.

  • De Wegkapitein: Er ontgaat hem niets, want veiligheid staat voorop bij de wegkapitein. Ja, hij is eigenwijs, weet het vaak beter, maar als hij er is, dan maakt niemand zich zorgen.
  • Het Strijkijzer: Elke sprint is een gewonnen weddenschap met deze fietsmaat. Hij is totaaaaaal niet explosief.
  • De Stoemper: Geen klasse en geen stijl. Hard trappen daar draait het om bij de Stoemper. Souplesse en techniek is voor aanstellers. Daarom gaat de Stoemper altijd te keer op het grootste verzet.
  • De Superknecht: Niets dan lof voor deze fietsmaat. Altijd staat hij klaar voor iedereen, helpt iedereen op weg, laat anderen winnen, maar heeft de kwaliteiten om het iedereen moeilijk te maken. Misschien wel de belangrijkste van allemaal.
  • De Klimgeit: Het lichtgewicht van de groep die elke berg met souplesse de baas is. Of degene die alvast de bestelling bij het café kan doorgeven als hij op het hoogste punt is aangekomen.
  • De Waterdrager: Iedereen ziet hem graag komen, want zijn zakken zijn gevuld, helaas niet met geld, maar vooral met heel veel bidons. Geen zorgen over een uitgedroogde mond met deze waterdrager in jouw ploeg.
  • De Sprintbom: Sneller dan iedereen, maar daarom ook als eerste moe. Op het rechte stuk niet te verslaan, maar op bij het kleinste klimmetje fiets je hem er makkelijk uit. 
 van