23-04-2021 - Nieuws, Wielrenblad

NIEW – naadloze sportbh Q36.5

Maak kennis met de nieuwste toevoeging aan de Q36.5 collectie: de naadloze sportbh.

Deze speciale constructie is ontwikkeld door de R&D-afdeling met het gebruik van naadloze breitechnologie. De sportbh zorgt voor lichte ondersteuning tijdens je rit zonder in te leveren op ademend vermogen of vochtregulatie.

Het innovatieve ontwerp omvat zachte banden, lichte compressie en een breed rompgedeelte zonder elastiek dat het lichaam omhelst zonder vernauwend te zijn. Daarnaast heeft de sportbh een perfecte pasvorm die stabiliteit in de rijpositie garandeert.

De stof, gemaakt met polyamide 6.6-garen, heeft een open mesh-constructie op de rug die speciaal is ontworpen om de regionale zweetsnelheid van het lichaam te volgen. Hierdoor wordt een stabiel temperatuurbehoud onder alle weersomstandigheden en een gevarieerde energie-output gegarandeerd. Dit is de perfecte basislaag voor je ritten het hele jaar door.

De sportbh vind je hier op de Q36.5 website.


Voor meer wielren nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Wielrenblad en volg ons op Facebook en Instagram!

 van