08-09-2010 - Snowboarden, Nieuws

Nike snowboarding gear bij Revert!

 

Nike Snowboarding vond het na 3 jaar de Amerikaanse markt veroverd te hebben tijd werd om de Europese markt te voorzien van lekker frisse snowboard boots en outerwear.

Revert zal voor komende winter 2010 – 2011 de enige dealer zijn in Nederland (ook online) voor Nike Snowboarding. Zij zijn dan ook zeer vereerd om jou aan je eerste Nike snowboard schoenen, jas en/of broek te helpen.

De strategie van Nike werkt op bijna dezelfde manier als die ze hanteren voor de Nike SB lijn. Alleen de echte snowboard shops kunnen wellicht Nike Snowboarding gaan verkopen in de toekomst en hierdoor blijft Nike Snowboarding een relatief klein en exclusief snow label voor de boarder die op zoek is naar jarenlange ervaring met voeten en outdoor technieken. Revert krijgt ook de mogelijkheid om test boots uit te lenen aan klanten, dus mochten zij je maat binnenkort binnen hebben dan ben je welkom om ze te rocken.

Check ook hun site, nu nog de oude, maar zeer binnenkort de nieuwe voor aankomende winter. De (dames) kleding van Nike Snowboarding vind je bij Revert en Revert Ladies

 van