06-03-2015 - Surfen, Nieuws

NK Surftour 2015 presented by GoPro

Na een succesvol NK vorig jaar in Frankrijk, presented bij GoPro, organiseert de HSA dit jaar het NK in samenwerking met SurfBenelux. De NK Surftour 2015 zal dit jaar bestaan uit drie stops, waarvan twee in Nederland en een in Frankrijk. De inschrijvingen zijn gestart, dus ga naar de website www.nksurf.nl en schrijf je in voor de drie wedstrijden!

NK Surf 2015 presented by GoPro
De NK Surftour 2015 zal dit jaar bestaan uit twee wedstrijden in Nederland en één in Frankrijk. De wedstrijden in Nederland zullen ook dit jaar op één dag in het weekend gedraaid worden. Om ervoor te zorgen dat de condities zo optimaal mogelijk zijn wordt de woensdag voorafgaand aan de data de call gemaakt of het evenement dat weekend doorgaat en op welke dag. Deze call wordt gegeven per mail en via www.hsa.nl, en www.nksurftour.nl.

Na het succes van vorig jaar is er dit jaar tevens voor gekozen om een wedstrijd in St. Girons Plage in Frankrijk te organiseren, waar de zekerheid op goede condities en vooral mooi weer een stuk zekerder is. Dankzij Flowtrack is het voor alle deelnemers mogelijk om voor een zeer voordelig tarief te kamperen. Voor gezinnen zijn er verschillende mobile homes beschikbaar. Meer informatie hierover is te vinden via nksurftour.nl

Data en stops

Hoek van Holland
28/29 maart
4/5 april
11/12 april
18/19 april

Frankrijk, St. Girons Plage
1 mei t/m 8 mei

Scheveningen
29/30 augustus
5/6 september
19/20 september
26/27 september

Inschrijven
Het is vanaf nu mogelijk je in te schrijven voor de NK Surf 2015. De kosten voor de deelname zijn 15 euro per wedstrijd en per discipline en kan via de eerder genoemde websites.

Partners

GoPro is ook dit jaar weer officieel partner van het NK. Tevens wordt de NK Surftour 2015  in Nederland en Frankrijk ondersteund door Sinner, Flowtrack Surf, O’Neill, Vans, Vision, KNRM, 6 Surf magazine, Surfweer, en Young Digital.

 van