10-03-2021 - Surfen, Nieuws

NK Surftour 2021

Het is al even geleden dat de laatste wedstrijden gesurft werden, maar ondertussen is er niet stilgezeten. De tour is volop in ontwikkeling en ze hopen ook jou weer in actie te zien dit jaar!

Nieuwe locatie

De NK Surftour kent dit jaar een nieuwe locatie: Domburg. Hier werken ze samen met Sportshop Domburg om een mooie nieuwe impuls aan de tour te geven. De tweede locatie is wederom Scheveningen, waar we weer verwelkomt worden bij het Beach Stadium.

NK Surftour 2021

Data NK Surftour

De nieuwe data van de tour laten nog even op zich wachten. Er is op dit moment nog te weinig duidelijk wanneer er weer wedstrijden mogen plaats vinden. De inschrijving gaat ook pas open wanneer de data gepland zijn.

Sponsor nieuws

Mitsubishi Motors is na drie mooie jaren gestopt als hoofdsponsor van de NK Surftour. Door haar aanstaande vertrek uit Europa zal er niet meer op de Europese markt geïnvesteerd worden. Uiteraard willen ze Mitsubishi Motors nogmaals onwijs bedanken voor de mooie samenwerking. De organisatie is momenteel druk bezig om een opvolger van Mitsubishi Motors te vinden. Er is ook goed nieuws te melden. Surfblend blijft wel verbonden als partner aan de tour. De finale zal dan ook weer in het Franse Vieux Boucau gesurft worden. De deelnemers verblijven dan bij de SURFinn van Surfblend!

NK Surftour 2021

Word abonnee van Soul Magazine zodat je het nieuwste magazine als eerste ontvangt en geen artikel hoeft te missen. De nieuwe uitgave van Soul is ook los te bestellen via de Soul Webshop of in de betere boekhandels. Volg Soul Magazine op Facebook en Instagram!

 van