26-07-2021 - Surfen, Nieuws

NK Surftour – Inschrijving geopend

De inschrijving voor de NK Surftour 2021 is geopend! Dit jaar bestaat de tour weer uit twee stops: Domburg en Scheveningen.

De geplande data voor Domburg zijn:
4/5 september
11/12 september
18/19 september
25/26 september
De geplande data* voor Scheveningen zijn:
2/3 oktober
9/10 oktober
16/17 oktober (tegelijk met Surffestival Den Haag)
23/24 oktober (tegelijk met Surffestival Den Haag)
Op donderdag wordt besloten of de wedstrijden van start gaan. Zo ja, dan sluit de inschrijving op vrijdagmiddag 12:00 uur. Op de locatie inschrijven is dan ook niet meer mogelijk.

  • Mocht de vergunning het toelaten dan worden de resterende data van de eerste stop gebruikt voor de tweede stop.

Update reglement

Dit jaar hebben ze ook de wedstrijdregels weer aangepast conform de ISA. Grootste aanpassing betreft de categorie Grommet en Juniors:

Leeftijdscategorie –categorie grommets: deelnemers tot 16 jaar. Indien een deelnemer in het kalanderjaar van de NK Surftour 17 wordt, mag deze deelnemer niet deelnemen aan de categorie grommets. Dit met als doel om iedereen een eerlijke kans te geven.

Leeftijdscategorie –categorie juniors: deelnemers tot 18 jaar. Indien een deelnemer in het kalanderjaar van de NK Surftour 19 wordt, mag deze deelnemer niet deelnemen aan de categorie juniors. Dit met als doel om iedereen een eerlijke kans te geven.

Craghoppers kledingpartner

Afgelopen jaar zag je de crew al shinen in de kleding van Craghoppers. Goed nieuws: ook dit jaar is Craghoppers weer kledingpartner van de NK Surftour. Sinds 1965 ontwikkelt Craghoppers outdoor kleding waarvan bewezen is dat het je beschermd tegen de elementen. Craghoppers staat voor avontuur en dat is terug te zien in de kleding.

 van