03-06-2014 - Windsurfen, Nieuws

NK Windsurf Slalom terug op Scheveningen

Tijdens het Pinksterweekend van 7,8 en 9 juni komen Nederlands beste windsurfers in actie tijdens het Fruit to Go NK Windsurf Slalom. De windsurfers zullen drie dagen lang in actie te zien zijn op het strand en water van Scheveningen.

Veel favorieten komen dit weekeinde naar Scheveningen om te strijden voor de Nationale Titel. Huidig Nederlands Kampioen Peter Volwater zal proberen zijn titel te verdedigen op het Scheveningse water. Zijn grootste concurrenten zullen zijn Casper Bouman (oud Olympiër), Adriaan van Rijsselberghe (Ned. Kampioen 2012), Dennis Littel en Jordy Vonk. Het is de eerste Slalom wedstrijd van het seizoen 2014 dus alles is nog mogelijk.

Het Fruit to Go NK Windsurf Slalom is voor publiek gratis te bezoeken. Het evenement wordt georganiseerd in samenwerking met de Delta Lloyd North Sea Regatta. Naast windsurfwedstrijden vinden er ook volop zeilactiviteiten plaats.

Er is dus veel te beleven op 7,8 en 9 juni op het water, het strand en in de haven van Scheveningen. Meer informatie over de wedstrijden is te vinden op de website van het evenement.

 van