03-09-2019 - Nieuws, Wielrenblad

NL Crit Series Seizoensfinale

NL Crit Series Seizoensfinale! Op zaterdag 7 september zal de finale plaatsvinden van de NL Crit Series in Amsterdam-West! Tijdens de legendarische ‘Ronde van de Orteliusstraat’-crit zal blijken of Floris van den Broek zijn eerste plaats in het algemeen klassement kan verdedigen.

Fotograaf Steve, Where’s Tom? https://www.facebook.com/stevewherestom/

In het begin van de middag (vanaf 13.45) zullen de kwalificatie-heats plaatsvinden. Hier zijn naast tickets voor de finale, ook een goede startplek voor die finale te behalen. Om 16.00 nemen de vrouwen van de NL Crit Series het stratenciruit over. Francaise Margaux Vigie lijkt de winst in het algemeen klassement niet te kunnen ontgaan. Maar, uitdagers Maaike Brandwagt en Jo Smith staan klaar om haar toch het vuur aan de schenen te leggen. Bij een slechte klassering van Vigie maken zij ook nog kans op de eindoverwinning.

De laatste race van het seizoen zal een echte thriller worden, de Mannen finale om 17.45. Met drie renners die binnen 5 punten van elkaar in het klassement staan. Floris van den Broek is de huidige leider, maar de Franse hardrijder Olivier Leroy en winnaar van de ‘Ronde van de Orteliusstraat’ 2018, Cornelius Kersten, hebben de messen geslepen. Verwacht vuurwerk op het stratencircuit in de Amsterdamse Baarsjes, met een absoluut geweldig publiek.

Voor meer wielren nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines  kijk op Ridersguide.nl. Altijd up to date en vijf keer per jaar het mooiste Wielren magazine op de mat en in je broekzak? Klik dan nu hier en wordt abonnee op Wielrenblad!

 van