08-04-2011 - Kitesurfen, Nieuws

Nobile Pimp Your Board!

De tweede editie van Nobile’s “design en win” competitie is weer van start. Je mag wederom je grafische skills uitproberen en een nieuw ontwerp voor Nobile 50fifty board maken. Nobile geeft een Nobile 50Fifty board weg aan de winnaar, en twee Nobile Kiteboarding softgoods packs (hoodies, t-shirts, lycras en veel meer) voor de nummer twee en drie.

Foto: David Grahn

De contest is voor zowel professionals als amateurs – er is echter een voorwaarde – je zal een Nobile Kiteboarding logo en 50Fifty Nobile board vorm moeten gebruiken. Download en klik op “Pimp Your Board Downloads”: http://nobilekiteboarding.com/index_en.php?p=Page&id=764

Verzend jouw ontwerp voor 31 mei naar: pimpyourboard@nobilekiteboarding.com en andere zullen stemmen voor jouw kunstwerk.

De competitie is te vinden op de Nobile Kiteboarding Facebook pagina: http://www.facebook.com/pages/Nobile-Kiteboarding/53868701242

Elke facebook fan kan stemmen op jouw ontwerp. De regels zijn simpel: het ontwerp dat de meeste “likes” verwerft wint – het is nu aan jouw welk ontwerp de beste is!

Kortom:

  • Zend je ontwerp naar Nobile voor 31 mei
  • Vraag je vrienden om te stemmen op de facebook pagina
  • Win de 50fifty!

En wanneer Nobile jouw ontwerp echt in de smaak vindt vallen dan wordt er misschien wel een speciale editie van jouw droomboard!

Technische informatie, Nobile accepteert alleen:

  • bestanden in .jpg en .tiff
  • niet groter dan 5 MB
  • 2 ontwerpen per persoon

Vergeet niet jouw persoonlijke gegevens mee te sturen.

Veel succes en geniet!

www.nobilekiteboarding.com

 van