29-10-2021 - Snowboarden, Nieuws, Skiën, Nieuws

THE NORTH FACE: COP26

#TAKEACTIONGIVEHOPE

Al meer dan 50 jaar werkt The North Face aan de bescherming van de wilde plekken die we graag verkennen – we weten dat we niet perfect zijn, maar we weten dat we moeten handelen. COP26 is een kans voor ons allemaal om ons te verenigen, actie te ondernemen en hoop te geven.


Dit jaar vindt in Glasgow de 26e jaarlijkse top plaats, met het VK als voorzitter van COP26. Wereldleiders zullen in Schotland aankomen, samen met tienduizenden onderhandelaars, regeringsvertegenwoordigers, bedrijven en burgers voor twaalf dagen lang praten. Het doel van de conferentie is om tot een kritisch akkoord te komen over de aanpak van klimaatverandering.

Daarom zal The North Face een duidelijke boodschap sturen naar de wereldleiders op COP26 en eisen dat ze woorden omzetten in daden en zich inzetten voor veranderingen die de planeet zullen beschermen.

The North Face zal een actiedag leiden met een speciale conferentie voor sprekersreeksen die wordt georganiseerd in de brandstore in Glasgow en online wordt uitgezonden naar de wereld, terwijl onze atleten en ontdekkingsreizigers leiders zullen oproepen om nu verandering te brengen door berichten op sociale media te plaatsen.

THE NORTH FACE: COP26

Kijkers van de Speaker Series kunnen op 1 november samen met vier klimaatactivisten de onderwerpen klimaatverandering uitpakken vanuit de winkel van The North Face Glasgow. Twee belangrijke gasten zijn The North Face Senior Sustainability Manager, Julian Lings, die belangrijke kwesties zal ontleden in een open gesprek met The North Face-atleet en milieuadvocaat Xavier de le Rue, naast de andere stemmen uit de branche.

Mensen over de hele wereld zullen zich kunnen aansluiten bij The North Face-atleten en ontdekkingsreizigers met het gebruik van een COP26-filter om een ​​gedurfde uitspraak te doen over waar ze staan ​​over de klimaatcrisis en om positieve verandering te inspireren.

THE NORTH FACE: COP26

Eerder dit jaar kondigde The North Face nieuwe toezeggingen aan om een ​​steeds kleinere voetafdruk achter te laten op de planeet die we moeten beschermen. Deze toezeggingen omvatten ervoor zorgen dat 100% van de topmaterialen die we gebruiken voor The North Face-kleding tegen 2025 zal worden gerecycled, regeneratief of hernieuwbaar.

Daarnaast is het circulaire e-commerceplatform The North Face Renewed nu live in Duitsland en zullen meer markten volgen.

The North Face erkent de noodzaak om veranderingen door te voeren in de richting van een betere planeet. Het is tijd om samen actie te ondernemen om de planeet te beschermen, te onderwijzen, te informeren en te inspireren tot actie.


Ga voor meer informatie over hoe u mee kunt doen aan COP26 of welke actie u kunt ondernemen naar www.thenorthface.com/speaker-series of volg The North Face op social via @thenorthfaceuk op Instagram en @thenorthface op Facebook.

 van