30-11-2022 - Snowboarden, Nieuws, Skiën, Nieuws

The North Face – Freeride Collectie

Amsterdam, 28 november 2022 – The North Face introduceert zijn nieuwe, technisch geavanceerde Freeride Collection, speciaal ontworpen voor die geweldige dagen waarop grenzen alleen in je gedachten bestaan. De collectie bestaat uit prestatiegerichte kleding, gemaakt om jezelf mee uit te drukken.

Van wandelingen tot runs in de bossen, van rondjes door het park tot aan de après-ski: pak je spullen en zoek het buitenleven op in de nieuwste Freeride-collectie van The North Face. Deze collectie biedt betrouwbare, ademende en waterdichte bescherming met freestyle comfort. Voel je goed van de eerste stappen in de sneeuw tot en met de allerlaatste afdaling.  

Dit nieuwe assortiment aan technisch hoogstaande kleding voor in de sneeuw zorgt ervoor dat je het hele seizoen kunt doorbrengen op en naast de piste. Felle kleuren komen in deze collectie samen in waterdichte, winddichte en duurzame items, die de basis vormen voor topprestaties. Met het nieuwste Dragline Jacket en Bib biedt de Freeride-collectie een vertrouwde uitrusting voor de verse sneeuw die je off-piste tegenkomt, de après-ski en alles daar tussenin. 

De nieuwe items van de Freeride-collectie zijn beschikbaar via www.thenorthface.eu en in geselecteerde The North Face-winkels. Om op de hoogte te blijven van toekomstige lanceringen, kan je @thenorthface op Instagram en @thenorthface.europe op Facebook volgen.  


Voor meer snowboard en ski nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van SOUL en volg ons op Facebook en Instagram!

 van