28-07-2017 - Kitesurfen, Nieuws

The North Face® introduceert Weekend Basecamp-collectie

Met de nieuwe Weekend Basecamp-collectie van The North Face® ben je klaar voor al je surftrips! De collectie, onderdeel van een campagne ter promotie van outdoor ontdekken, combineert een praktisch ontwerp met een eigentijdse stijl voor de moderne ontdekker. Dus ben jij nog niet weg geweest of heb je een roadtrip langs de kust gepland staan? Check dan snel de nieuwe Weekend Basecamp-collectie van The North Face!

De tassen en kleding uit de collectie zijn geïnspireerd op de klassieke basecamp-benodigdheden. Gemaakt met veelzijdigheid en functionaliteit in het achterhoofd, zijn ze perfect voor die momenten waarop je de dagelijkse routines even achter je laat om de outdoorwereld te vieren. De prints zijn geïnspireerd op bergen en prijken voor het eerst op tenten en technische rugzakken. De Dome 3 Tent (€290,-) is gebaseerd op de klassieke architectuur van de bekende Homestead Shelter, wat ‘m betrouwbaar en comfortabel maakt in wind en regen. De grote koepelconstructie is volledig waterdicht en biedt veel ruimte voor slapen en relaxen – zonder dat je over elkaar heen struikelt. Een gazen dakraam geeft je uitzicht op de sterren; en mocht het gaan regenen, dan zorgt de kleine waterdichte flap voor volledige bedekking.

Verder bestaat de collectie uit technische rugzakken, schoenen en de Tanken- en Tansa-kledinglijnen, allen ontworpen voor het ontdekken van de natuur. Stuk voor stuk stijlvolle visies op de standaard outdoorgear, vol technische mogelijkheden. De innovatieve DryVent™-stof in de Tanken-jas is waterbestendig en voert zweet snel af. Zo houdt de jas je volledig droog en is hij dus ideaal voor onvoorspelbare bergomgevingen. Beide Endurus™ Hike Mid GTZ-laarzen zijn waterdicht, ademend en comfortabel – perfect voor het ontdekken van elk soort terrein. De innovatieve middenzool van XtraFoam™ biedt maximaal comfort, ondersteuning en duurzaamheid. En door de slimme origami-constructie is de Roadsoda-rugzak volledig geïsoleerd en waterdicht – wat het weekend je ook brengt.

Alex Goulet, EQ Product Line Manager van The North Face®: “De nieuwe collectie is zowel geschikt voor moderne kampeerders die op zoek zijn naar eenvoudig op te zetten producten, als voor de ervaren kampeerder die zoekt naar een cool product van een vertrouwd merk. Deze lijn combineert functionaliteit met stijl, en is daardoor geschikt voor diverse gebruikers.”

De collectie is nu verkrijgbaar in de webshop van The North Face®. Voor meer informatie en de nieuwste producten ga je naar www.thenorthface.nl of volg je @TheNorthFace op Facebook en Instagram en @TheNorthFaceEU opTwitter. Volg ons ook op Facebook en Instagram voor het laatste nieuws en de vetste foto’s!

 van