24-08-2022 - Wingfoil magazine, Nieuws

North lanceert gloednieuwe Nova Light Wind Wing

North Nova Light Wind Wing: Wachten op wind? De nieuwste aanwinst voor de North Wing-collectie heeft de kracht om je onmiddellijk op te tillen bij de lichtste wind en je langer op de foil te houden.

Merkdirecteur Mike Raper gelooft dat de North Nova Light Wind Wing de meest efficiënte vleugel is die ooit is ontworpen: “Deze vleugel is ongelooflijk in de onderste regionen; je hoeft niet eens te pompen. Het brengt je in het vliegtuig en houdt je daar – zelfs door de nul knopen lulligheid.”

Ontwerper Dano See zegt: “We hebben alle scuff guards verwijderd, de lichtste bladders gebruikt en deze vleugel zo ontworpen dat hij zo licht mogelijk aanvoelt. Er zullen altijd beperkingen zijn aan de grootte en het gewicht van zo’n grote vleugel, maar hoe hij op het strand weegt, zegt niets over hoe hij op het water vliegt. De Nova Light Wing hanteert als een veel kleinere vleugel.”

Zijn diepe profiel en ultrastijf frame van de North Nova Light Wind Wing zorgen voor de meest efficiënte vermogensafgifte per m2, waardoor je door de windstiltes wordt gedragen en het kleinste zuchtje wind wordt omgezet in een krachtig voorwaarts momentum.

De North Nova Light Wind Wing heeft een gebalanceerde lastverdeling en lift voor gemakkelijker gijpen, overstag gaan en overgangen bij lage snelheid. Stijve GripLock micro-trim handvatten zorgen voor een meer directe respons.

De verfijnde compacte outline en afgeronde wingtips van de North Nova Light Wind Wing helpen tip-strike te verminderen, en de beheersbare spanwijdte is op maat gemaakt voor elke rijder. Ga op gewicht van de rijder af om slechts één Nova Light Wind maat te kiezen voor je quiver en een einde te maken aan het wachten op wind.

Aanbevolen windbereik en grootte van de rijder:

Maat678
Knopen6-166-166-16
Rijder (gewicht)<60 60-75>75
  • Kies een vleugel in overeenstemming met de grootte van uw rijder. De aanbevolen vleugelmaat hangt ook af van de lengte, het vermogen en de instelling van de folie.

KENMERKEN van de North Nova Light Wind Wing:

  • Diep profiel en stijf frame voor de meest efficiënte vermogensafgifte per m2
  • Lagere aspect ratio en spanwijdte met afgeronde vleugeltips voor minder tip-strike
  • Stijve GripLock Micro-trim handgrepen voor directe en intuïtieve controle
  • Geraffineerd gewichtbesparend ontwerp
  • Uitgebalanceerde lastverdeling en lift voor gemakkelijker gijpen, overstag gaan en overgangen bij lage snelheid
  • Aerodynamische Trailing Edge voor een betere laminaire luchtstroom en meer directe uitgang voor de wind
  • HyperFlow Snel Inflatie / Deflatie Systeem. De vleugel wordt compleet geleverd met een hogedruk opblaaspomp.
  • Combineer met een efficiënte hydrofoil vleugel met lage overtreksnelheid
  • Kies slechts één vleugelmaat. De 8m is geschikt voor een zwaardere rijder terwijl de 6m meer geschikt is voor een lichtere rijder.

MATEN: 6, 7, 8 m

KLEUREN: Zonnegeel, Pacific Blauw, Marine Groen

INBEGREPEN:
Wing, pols Wing Leash, pomp, Wing Bag, compressie riem, reparatieset

AANBEVOLEN MET:
Seek Foilboards, Sonar Editions met Sonar Reflexed Series, Sonar MA Series en HA Series Front Wings. Taille riem met Wing Leash, verstelbare harnas lijn.

Klik hier voor meer informatie over de North Nova Light Wind Wing


Wil je meer kitesurf nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de andere magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Access en volg ons op Facebook en Instagram.

 van