07-10-2022 - Kitesurfen, Nieuws, Leesvoer

North lanceert voor 2023 een nieuwe Astra, Trace en Flex-LX bindingen

North Astra TwinTip 2023


Sturen was nog nooit zo makkelijk.
De Astra is ontworpen voor lichtere rijders en levert cleane en krachtige pop in verschillende omstandigheden. Astra’s kleinere boardlengte, smallere stance en basalt technologie constructie bieden rijders van alle niveaus precies de juiste hoeveelheid flex voor gecontroleerde kanten, boosts en loops. De consistente, betrouwbare railgrip geeft je extra vertrouwen om grenzen te verleggen. Met ons nieuwe FlipTech Mounting System met gecentreerde inserts voor een lange levensduur van de rail.

Klik hier voor meer informatie over de nieuwe North Astra 2023


North Flex LX 2023 Bindingen


Demping. Ondersteuning. Schokdemping.
De gloednieuwe 2023 Flex LX hebben een gevoel van luxe dat spreekt van de perfecte balans tussen prestaties en design. Ontworpen om te helpen bij het absorberen en verspreiden van schokken na zwaartekracht-tartende boosts, met dynamische ondersteuningstechnologie met drie dichtheden om je hielen te beschermen en zachtere landingen te garanderen. De Flex LX is compatibel met zowel onze nieuwe 2023 FlipTech middenlijn als 2020-2022 offline TwinTip bevestigingssystemen. De standaard schroefafstanden zorgen ervoor dat ze ook op andere boards gemonteerd kunnen worden.

Klik hier voor meer informatie over de nieuwe 2023 North Flex LX Bindingen


North Trace 2023


Lichte wind? Geen probleem.
De Trace heeft een progressief rechte, vierkante outline en een groot oppervlak voor vroeg planeren en upwind prestaties in de lichtste wind. Een Centre-V Spine en longitudinale quad kanalen zorgen voor evenwichtige torsiestijfheid, uitstekende tractie en meer controle. De progressieve medium-low rocker is ideaal voor vlak water. Hij zorgt ook voor een fenomenale pop voor lightwind tricks en overgangen en een verrassende wendbaarheid voor zijn formaat. Combineer de Trace met onze Reach 13/15/17m voor een maximale vaartijd bij de lichtste wind.

North Trace 2023

Klik hier voor meer informatie over de nieuwe North Trace 2023


Wil je meer kitesurf nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de andere magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Access en volg ons op Facebook en Instagram.

 van