07-09-2022 - Nieuws, Wielrenblad

Nova Ride: minder wrijving, meer rendement!

Maak kennis met ons nieuwe sensationele assortiment op gebied van high-end achterderailleurs en derailleurwielen. Als je prestaties wilt verbeteren moet de focus liggen op elk detail. Vooral op bewegende delen die de directe wrijving beïnvloeden. Door voor lichte en sterke keramische wielen en carbon kooi te kiezen, geniet je van betere prestaties, verminder je wrijving en voeg je een extra eyecatcher toe aan je fiets. Het assortiment is ontworpen voor 11 en 12 speed cassettes en zijn daardoor te combineren met hoogstaande groepsets van Shimano, Sram en Campagnolo.

Verbeter de souplesse van de transmissie en ervaar minimale wrijving van de achterderailleur met Nova Ride. Door de keramische lagers en aluminium derailleurwielen geven deze achterderailleurs jou de ultieme rij ervaring. Met het gebruik van de Carbon Cage zijn deze niet alleen licht en sterk maar genieten deze derailleurs ook van een lange levensduur zonder onderhoud.

Gemaakt van zeer hoogwaardige aluminium en volledig keramisch afgedichte lagers zijn de derailleurwielen van Nova Ride geschikt voor zowel de wielrenner, gravelrider, mountainbiker en verkrijgbaar in maar liefst 7 verschillende kleuren! Voor meer informatie over het merk kun je terecht op de website.

 van