11-08-2017 - Mountainbiken, Nieuws, Magazines

Up/Down #3 2017

Heb jij de nieuwe Up/Down (#3 van 2017) al weten te bemachtigen? Dan ben jij waarschijnlijk abonnee! Een van de voordelen van de abonnees is dat zij de laatste editie altijd als eerste op de mat ontvangen. Het gloednieuwe magazine is uit en bevat weer genoeg content om je de komende tijd te vermaken! Nog geen abonnee? Het gloednieuwe magazine is vanaf volgende week ook verkrijgbaar in de SOUL Kiosk app, de betere boekhandel en op de SOUL Webshop.

Zoals altijd is ook deze uitgave er weer een die je zeker niet mag missen. Up/Down #3 staat natuurlijk weer boordevol vette foto’s, verhalen, producten en nieuwtjes uit de mountainbikewereld. Hieronder vind je vast een preview om in de stemming te komen. Heb je Up/Down #3 nog niet bemachtigd of besteld? Doe dit dan snel!

Wat is de plus van een dikkere band?

Waar in een ver verleden 26” de standaard was, is er inmiddels voor iedere mogelijke fiets een aparte wiel- en bandenmaat op de markt. De grootte van de wielen, de breedtemaat van velgen en banden, het valt tegenwoordig niet meer binnen een enkele standaard. Sinds de doorbraak van fatbikes lijkt het of banden steeds breder mogen zijn.

Uitstapje: Dirtjumpen

Terwijl ik op de afzet afrijd – remmen los en hard bijtrappend – voel ik weer dat moment van spanning door mij heen razen. Hopen dat ik ‘m haal. Ik rijd de schans op, trek zo hard als ik kan aan mijn stuur en vlieg. Dan begint het wachten op de landing. Ik houd me laag om de impact te absorberen en hoop maar op het beste.

St. Johann – de langste van Tirol

Soms is er zoveel te zien en te fotograferen, dat het lastig is om al dat moois in een paar pagina’s te proppen. Zo ook tijdens ons avontuur nabij St. Johann in Tirol, niet te verwarren met Anton aus Tirol. Daar bevindt zich de Fleckalm, op deze berg vind je een speciaal aangelegde MTB-trail van acht kilometer singletrail en duizend hoogtemeters: een feestje voor zowel de fotograaf als de redacteuren.

Meer lezen?

Wil je voortaan geen nummer meer missen? Word voor het gemak abonnee, en ontvang alle nummers lekker thuis op je deurmat. Het is ook mogelijk om het nieuwste nummer weer los te bestellen in onze webshop, dit geldt tevens ook voor de andere nummers van Up/Down die je eventueel voorbij zijn gegaan. Ben je nog niet thuis maar wil je wel al het magazine lezen? Dan kun je ook het digitale magazine in onze Soul Kiosk App bekijken!

 

 van