11-08-2017 - Wielrenblad, Nieuws, Magazines

Wielrenblad #3 2017

Wielrenblad #3 2017 is vanaf nu verkrijgbaar! Dit 98 pagina’s tellende magazine staat boordevol inspirerende fotografie, tijdloze verhalen, prachtige reisverslagen, onmisbare producten en kersverse nieuwtjes uit de wielerwereld. Zorg dat je ‘m nog op de kop tikt voor je richting jouw vakantiebestemming afreist! Losse uitgaven van Wielrenblad bestel je natuurlijk heel eenvoudig in onze webshop. De digitale uitgave van Wielrenblad #3 lees je vanaf volgende week in de Soul Kiosk App. Wil je voortaan geen nummer meer missen? Word dan gewoon abonnee van Wielrenblad en geniet van alle bijkomende voordelen! Maar wat staat er eigenlijk in?

Rally TORiNO — NiCE

‘Wat zie jij op je scherm? Dit is toch niet normaal?’ Michiels vraag verbaast me niet, hij ziet op zijn GPS waarschijnlijk hetzelfde als ik: een soort in elkaar gepropte spaghettisliert die slingerend als een wurgslang van links naar rechts kronkelt. Het is bijna niet te bevatten dat deze kronkel de sliert is waarop we omhoog aan het beulen zijn…

Vechten tegen ALPENREUZEN

Het 2509 meter hoge Timmelsjoch – de hoogste grensovergang van Oostenrijk – draagt vanwege zijn verborgen ligging de bijnaam ‘Geheime Passage’. Wie de bergen op de grens met Italië wil oversteken, doet er beter aan de lagere Brennerpas in het oosten of de Reschenpas in het westen te kiezen…

Wielerverhaal – Dirk

Ze kenden elkaar al decennia lang. Even zoveel jaren trokken ze er op uit. Elke zondagmorgen, verzamelen op de hoek bij het postkantoor, vertrek om kwart over negen. Door de jaren heen waren ze met elkaar vergroeid, lief en leed gedeeld, in elke fase van het leven. Krasse zestigers in gevecht tegen de ouderdom die steeds duidelijker zichtbaar werd; de haren dun en grijs, slap vel rondom de knieën.

 

MEER LEZEN?

Bekijk dan hieronder vast de preview en bestel #3 nu in onze webshop! Wil je voortaan geen nummer meer missen? Word voor het gemak abonnee, dan ontvang je alle nummers lekker thuis op je deurmat. Andere nummers van Wielrenblad die je eventueel voorbij zijn gegaan, kun je ook nog bestellen in onze webshop. Ben je nog niet thuis maar wil je wel al het magazine lezen? Dan kun je ook het digitale magazine in onze Soul Kiosk App bekijken!

 van