21-09-2021 - Snowboarden, Nieuws

NOW’s nieuwe bindingen!

Welkom terug in een nieuw shredseizoen! NOW kan niet geloven dat het 10 jaar geleden is en zijn verheugd om hun nieuwe bindende line-up voor 2022 te lanceren. Over lancering gesproken, hun nieuwe website is klaar voor u om uit te checken en te beginnen met browsen! Bekijk de nieuwste bindingsmodellen, accessoires en kleding. Je kunt ook meer leren over onze Kingpin Tool Less en je verdiepen in bindingstechnologie om het concept achter NOW bindingen beter te begrijpen.
Bij NOW zijn ze constant bezig met het verbeteren van hun producten met als einddoel het creëren van de beste bindingen die ooit gemaakt zijn om van te genieten. Dit seizoen is niets minder dan dat met de release van een nieuwe freestyle highback op de Select Pro en de langverwachte H3-hanger! Bekijk het hieronder!
De nieuwe H3 is meer geventileerd dan zijn voorganger en NOW heeft de voor- en achterbussen 3 mm dichter bij de randen van het bord geplaatst voor meer kracht. Het heeft ook een neergelaten zijwand voor grotere schoenen en sneeuwruimkanalen om het af te maken! De nieuwe H3 is beschikbaar op de volledig vernieuwde Select Pro, de Drive en de volledig koolstofvezel O-Drive. Lees hier meer over de H3-hanger!
Ik hou van alles aan deze nieuwe hanger, hij past goed, hij ziet er geweldig uit en de rit is onwerkelijk… Grote verbetering voor de Select pro. -Fridge. 
Al de NOW-bindingen zijn voorzien van de bekroonde Skatetech-technologie. Met een concept gebaseerd op de dynamiek van een skateboardtruck, fungeren de NOW-bindingen met zijn kingpins aan beide zijden van de bindingen als een steunpunt en door middel van hefboomwerking brengen ze gewoon meer energie naar je randen voor een moeiteloze rit. De NOW-bindingen bieden meer kracht, meer controle en bieden meer comfort, er gaat niets boven dat. Lees hier meer over Skatetech!
 van