NUUN – de nieuwe Sport Elektrolyt Bruistablet met laag suikergehalte

Sportdrank met elektrolyten voor betere prestaties

NUUN Sport is een elektrolyten-bruistablet op basis van plantaardige ingrediënten. Hiermee maak je snel een gezonde sportdrank met een laag suikergehalte. Deze houdt tijdens het sporten je vochthuishouding en elektrolytenspiegel optimaal op peil. Elektrolyten zorgen ervoor dat je spieren optimaal in conditie blijven, dat je beter presteert en spierkramp uitblijft. Ideaal voor duursporters als hardlopers, fietsers en triatleten.

Tijdens trainingen en wedstrijden kan 2% van het lichaamsgewicht aan vochtverlies leiden tot duidelijk mindere prestaties. Een goede lichaamshydratatie is dus belangrijk of je nu een marathon loopt, een toertocht fietst of een lange afstand zwemt. Voldoende vocht aangevuld met elektrolyten ondersteunt vitale lichaamsfuncties, verhoogt de opname van voedingsstoffen en verhoogt het energieniveau.

Compleet elektrolytenprofiel

NUUN Sport heeft een compleet elektrolytenprofiel en bevat slechts 1g suiker en 2g koolhydraten waardoor het een perfecte sportdrank is om te gebruiken tijdens trainingen waarin je je vetverbranding wilt activeren. Elektrolyten is de verzamelnaam voor allerlei zouten en mineralen die door transpiratie verloren gaan. Ze zijn essentieel voor het reguleren van je vochthuishouding en het functioneren van zenuwen en spieren. De belangrijkste elektrolyten voor duursporters zijn natrium, kalium, magnesium en calcium. Met NUUN vul je deze snel weer aan en dat merk je direct tijdens je wedstrijd of training.

NUUN Sport is handig in gebruik, makkelijk te bereiden en kleeft niet. Bovendien is het veel gezonder dan sportdranken die veel suikers en chemische toevoegingen bevatten. Eén bruistablet lost op in 475 ml water en is ideaal voor onderweg in je bidon.

Informatie

NUUN Sport is verkrijgbaar bij de betere buitensport-, fiets-, hardloop- en sportzaken. In dertien verschillende smaken, met of zonder cafeïne. Consumentenadviesprijs € 8,25. Ga voor meer informatie naar www.technolyt.nl.

Voor meer wielren nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Wielrenblad en volg ons op Facebook en Instagram!

 van