29-09-2016 - Skiën, Nieuws

Odlo 70 jaar: jubileum collectie

In 1946 ging de stichter van Odlo, Odd Roar Lofterød, van start met twee naaimachines om zijn droom waar te maken: het maken van sportkleding van topkwaliteit. Deze winter viert het bedrijf zijn 70-jarig bestaan.

Al die jaren heeft Odlo volop ingezet op het streven naar innovatie en het ontwikkelen van vernieuwende technologieën en materialen. De geschiedenis en de herkomst van het merk zijn altijd een bron van inspiratie geweest en daarom viert Odlo zijn jubileum met een unieke collectie. 70 jaar innovatie gecombineerd met een modern design levert een collectie op die meer dan ooit laat zien waar Odlo voor staat. Functionaliteit, kwaliteit, uniek en tijdloos design.

Alle stukken van de 70-Years-collectie zijn zwart. Het zwart wordt enkel doorbroken met details in de kleuren van de Noorse vlag en een goudkleurig logo. Alle producten zijn uitgevoerd in ribbelstructuur, een verwijzing naar een van de sleuteltechnologieën van Odlo. De eenvoudige structuur is typisch voor de functionele kleding van Odlo. Afhankelijk van waarvoor het kledingstuk wordt gebruikt, is er aandacht besteed aan allerlei functies, bijvoorbeeld extra warmte, elasticiteit of vochtregulering. De kleine, exclusieve collectie bevat met zorg uitgekozen producten die in elk mogelijk opzicht voldoen aan wat u tijdens een sportieve winter nodig kunt hebben. Op het vlak van onderkleding is de nieuwe Evolution Warm Fullzip Hoody een echte nieuwigheid. Dankzij de extra kap en de volledig tot beneden doorlopende ritssluiting kan het shirt zowel als Baselayer als als Midlayer gedragen worden. De unieke Seamless-technologie, warmte biedende ribbelstructuur, het gebruik van gerecycled polyester en een perfecte pasvorm maken van dit shirt een ongelooflijk veelzijdige partner voor de winter.

Met zijn prachtige look en zijn innovatieve Hybrid-design is het donsjack Fab Cocoon de ideale metgezel op en naast de skipiste. En ook na de wintersportvakantie houdt hij je heerlijk warm. Dit donsjack is een topproduct met ingewerkte details die specifiek op de skisport gericht zijn, bijvoorbeeld de geïntegreerde Recco-reflector en een skipaszak in de mouw. Inzetstukken met ribbelstructuur onder de armen zorgen voor extra ventilatie en een perfecte pasvorm.

De 70-Years-collectie wordt verder aangevuld met zachte en comfortabele casual kledingstukken, tijdloze T-shirts, ondergoed in de bekende kwaliteit van ons merk, mutsen, hoofdbanden en sokken. Deze speciale collectie van Odlo is vanaf september 2016 te koop in zorgvuldig geselecteerde winkels en op de website van Odlo. Let op: De voorraad is beperkt! Hier kun je de geschiedenis van het merk ontdekken. Daarnaast hebben we ook nog een artikel gedeeld over de innovaties van Odlo, in het kader van het 70-jarige jubileum.

 van