22-07-2013 - Windsurfen, Nieuws

Olympisch kampioen windsurfen komt naar The Spot in Zandvoort

Op zondag 28 juli 2013 komt olympisch kampioen windsurfen Dorian van Rijsselberghe naar The Spot in Zandvoort, tijdens het Amsterdam Beach Event. Er is een meet & greet met deze pro, en er worden masterclasses gegeven. Natuurlijk kun je na afloop op de foto met de gouden plak van Dorian op het 1-2-3 podium!  Je kunt je al vanaf 13:00 uur inschrijven voor de masterclass, of voorafgaand via The Spot, wees er op tijd bij!

14:00 uur – Presentatie ‘Welcome to the life of Dorian’
Op zondag 5 augustus 2012 behaalde Dorian, vlak voor de kust van het Engelse Weymouth, olympisch goud in de klasse RS:X Nu komt hij vertellen hoe hij die prestatie heeft kunnen leveren, hoe zijn leven eruit ziet als olympisch kampioen en uiteraard komt ook zijn Stichting ‘Dorian Foundation’ aan bod.

14:30 uur – Masterclass
Leer van de expert zélf meer over wind, water & windsurfen! Dorian geeft tips & tricks in een masterclass waar zowel beginners, herintreders als ervaren windsurfers aan kunnen deelnemen. Ook zal hij meer informatie geven over alle materialen waarmee je bij windsurfen te maken krijgt. Er is materiaal aanwezig van Fanatic windsurf boards en North windsurf zeilen.

16:30 uur – Medaille foto sessie
Na afloop is er ruimte om Dorian te vragen om een handtekening en/of op de foto te gaan met de echte gouden plak van Dorian van Rijsselberghe! Klim op het 1-2-3 podium en leg deze unieke ervaring vast!

 van