08-03-2017 - Nieuws, Wielrenblad

Omloop van Zandvoort

Wel eens op een circuit gefietst? Op zondag 26 maart is je kans om over het Circuit van Zandvoort fietsen! Het fietsevenement de Omloop van Zandvoort start ook dit jaar met een tijdrit over het 4,2 km lange circuit.

Na deze spectaculaire tijdrit geniet je tijdens de 45, 80 of 120 km van de afwisselende omgeving van Zandvoort. Na je fietsrit kun je in het gezellige centrum van Zandvoort nagenieten van een hapje en een drankje.

Doe je ook mee? Inschrijven is mogelijk t/m 13 maart.

Omloop van Zandvoort 600x400

Start en finish

Er wordt tussen 08:30-09:45 uur gestart door alle afstanden vanuit de pitstraat op het Circuit Park Zandvoort. Beleef het circuit en race door de bekende Tarzanbocht als een ware Max Verstappen. Zorg dat je op tijd aan de start verschijnt, want na 09:45 uur is het niet meer mogelijk om op het circuit van start te gaan. Je kan nog wel later starten aan je toertocht vanaf de Runnerstent, maar houd daarbij rekening met de openingstijden van de verzorgingsposten. De finish vindt plaats in het centrum van Zandvoort. Bij de finish ontvang je je herinneringsmedaille. Tot 17:00 uur maak je gebruik van de gratis bewaakte fietsenstalling en borrel je met je fietsvrienden nog even na in het feestelijke centrum.

Tijdwaarneming

Om je fietsseizoen écht goed te starten is er een speciale proloog. Je fietst vanuit de pitstraat een volle ronde over het circuit. Deze tijdrit is met speciale tijdregistratie. Daarnaast kun jij jouw mooiste circuit foto gratis via onze website.  Na afloop vind je in de uitslagen terug te zien hoe snel jij over het circuit geracet hebt.

Voor meer informatie bezoek je de volgende website.

 van