20-06-2017 - Nieuws, Wielrenblad

Onbegrensde mogelijkheden met AGU Limitless

Welke fietser kent dat gevoel niet: de wereld ligt voor je open, de kilometers asfalt strekken zich voor je uit. Je voelt het in alles: vandaag ga je een ongekende prestatie neerzetten en stijg je boven jezelf uit. Er zijn geen grenzen, de enige beperking ben je zelf. Dát gevoel is het uitgangspunt van de nieuwe AGU Limitless fietskleding.

AGU introduceert de Limitless lijn, wielerkleding die staat voor snelheid, energie en ongekende prestaties, vertaald in het ontwerp door middel van het opvallende lijnenspel zonder vast patroon of ‘limiet’. En terug te zien in subtiele details, zoals prikkelende oneliners aan de binnenzijde van het shirt of op de klep van het koerspetje. Ook zijn de mouweinden en grippers in de broek uitgevoerd in contrasterende kleuren.

In de lijn zijn een heren- en damesset in twee kleuren opgenomen, die aangevuld zijn met accessoires, zoals handschoenen, sokken, koerspetjes en buffs. De Limitless kleding is in limited edition verkrijgbaar bij de AGU-partners. Je vindt meer informatie op de website van AGU. Bekijk de video ook even hieronder om in de stemming te komen voor de volgende fietstocht. 

Deze collectie van AGU komt ook terug in de fotoshoot van Wielrenblad #2 2017. Deze uitgave wil je niet missen, dus dan kun je uiteraard het best abonnee worden. Natuurlijk is Wielrenblad #2 2017 ook te bestellen in de Soul webshop of digitaal te lezen in onze Soul Kiosk App.

https://www.youtube.com/watch?v=CXUndMgRw2A

 

 van