22-01-2014 - Windsurfen, Nieuws

Ondersteun de carrière van talentvolle windsurfers

Sam en Sara Wennekes zijn een crowdsurfing-campagne begonnen om de financiering van wedstrijden mogelijk te maken. Sara is een windsurfer met grootse ambities, zo is ze van plan om wereldkampioen te worden en heeft ze ook olympische aspiraties. Vorig jaar won ze al een bronzen medaille tijdens het ISAF wereldkampioenschap bij de jeugd. Dit seizoen gaat ze dus voor een gouden plak en wil ze een optimale overstap maken naar de senioren.

Broer Sam is ook zo’n Vliegende Hollander en hij wist afgelopen seizoen al als negende te eindigen op het Open WK onder 17 jaar. Dit jaar wil hij het ONK winnen om zich vervolgens te plaatsen voor het ISAF wereldkampioenschap. Daarnaast wil Sam de limiet varen om ook de nationaal talent status van NOC*NSF te verdienen en daarmee weer een stap verder naar de top te gaan.

Om dit te kunnen realiseren moeten de financiën uiteraard wel op orde zijn en daarom zijn Sam en Sara deze crowdfunding campagne gestart. Bekijk onderstaande flyer even voor meer informatie over de campagne, zo kan je rustig lezen hoe je deze talenten kan ondersteunen! Flyer voor mail

 

 

 

 van