30-03-2016 - Skiën, Nieuws

Ronde 2: One Of Those Days

Quiksilver lanceerde dit jaar een actie gebaseerd op de succesvolle serie One Of Those Days met Candide Thovex. Dit jaar was het de beurt aan de gewone skiër om een kort filmpje te maken in de stijl van One OF Those Days.   

Met meer dan 550 inzendingen had Candide Thovex als jury een flinke kluit om de beste 10 clips er tussen uit te halen. De 10 finalisten zullen in deze ronde alles uit de kast moeten halen om met een origineel, leuk en uitdagend filmpje voor de dag te komen. Dit keer kunnen jullie bepalen wie er zal winnen. Vanaf 13 april kan je stemmen op je favoriete filmpje. Bekijk hier de genomineerde filmpjes!

Hieronder staat de meest recente video die Candide Thovex zelf heeft gemaakt.

Voor meer nieuwtjes bekijk je onze Facebookpagina. Wil je nou altijd de leukste reisverhalen en mooiste tracks ieder jaar voorgeschoteld krijgen, abonneer dan op White en je hoeft het magazine alleen nog maar van je deurmat op te pakken. Of download het magazine online via onze Soul Kiosk App. Vind je een speciaal onderwerp uitermate interessant? Kijk dan in onze webshop en bestel je favoriete magazine geheel naar eigen keuze!

 

 van