28-04-2011 - Snowboarden, Nieuws

O’Neill Big Air Battle

Op 14 mei 2011 is er weer de Battle der Lage Landen. Wil jij deelnemen aan deze battle? Schrijf je dan in vóór 12 mei, want dan sluiten de inschrijvingen.

Tijdens de O’Neill Big Air Battle wordt er gevochten voor de titel van beste kickerrijder van de Benelux. Dit zal plaatsvinden bij SnowPlanet te Velzen-Zuid. Tijdens een jamsessie van 45 minuten krijgt iedereen de kans om zich te kwalificeren voor de knock-out finales later op de dag. De winnaars kunnen onder meer naar huis gaan met een tripje richting het Gasthoff Zillertal, een nieuwe outfit, nieuwe bindingen, een GoPro camera of een van de andere prijzen.

GoPro best trick

Gedurende de O’Neill Big Air Battle Fuelled by Monster Energy, kun je kans maken op een GoPro camera. Deze kun je winnen door je sickste railtrick te sticken op de onderste rail set-up. Opgelet, deze trick moet in 1 lijn met een trick op de kicker gereden worden, met een minimum rotatie van 180° op de kicker.

Schrijf je snel in op de website van SnowPlanet om zeker te zijn voor een startplaats of bekijk hier de extra informatie.

 van