25-06-2014 - Surfen, Nieuws

O’neill Boardchicks Surftrip: 8 tot 17 augustus 2014

Is 2014 nou eindelijk het jaar dat jij gaat leren surfen óf kan jij al beter surfen dan het beginners niveau van de gemiddelde surfcamps? De O’Neill BoardChicks surftrip is voor alle meiden die willen leren golfsurfen maar ook voor de meiden die het gehad hebben met de oefen pop-ups op softtops en de miljoenste white-wash rit naar het strand. Alle dames die hun skills een extra boost op persoonlijk niveau willen geven, nodigen wij uit naar de Franse kust! 

BoardChicks gaat deze zomer wederom voor die speciale locatie op loopafstand van de break met consistente swell voor weinig centjes maar mega zon. Zodat je daar heerlijk je tent uit kan rollen, een chocolade croissantje naar binnen kan happen en zo je ochtend douche kan nemen in de golven van Carcans-Plage aan de franse westkust. Tijdens de gehele week krijg je coaching van O’neill riders Martine & Dominga!

Speciaal voor chicks die non-stop surfing on their mind hebben…  Naast de surfcoaching in het water kan je op het land even fanatiek meedoen met onder andere de yoga- en longboardclinics. Genoeg sport gezien? Op het kamp hangt een heerlijke chille sfeer om in bij te komen en wachten er ‘s avonds genoeg parties in het dorp!

[youtube id=”iE7xPKEgyNw”]

En verder…
* photoshoots (surf en lifestyle, er loopt gewoon de hele week een fotograaf rond en misschien wel 2 of meer…..)
* repair your board
* visit a local shaper
* naar de Lacanau Pro Live
* Yoga

‘Surfing is not for the glory, it is all about fun’

Oneill_Carcans2013_Team_WouterStruyf_006

 van