19-04-2018 - Surfen, Nieuws

O’Neill & Isko lanceren ‘s werelds eerste Denim broadshort

O’Neill en ISKO hebben ’s werelds eerste Denim Boardshort gelanceerd. Deze O’Neill Denim Boardshort is onderdeel van de Hybrid collectie, een innovatief en nieuw swimwear concept die een brug slaat tussen land en zee. De O’Neill Denim Boardshort is gemaakt van sneldrogend, lichtgewicht, 4-way stretch en gepatenteerd ISKO Blue Skin™ denim stof.

De short is 50% lichter dan een traditionele jeans en is waterafstotend door de O’Neill Hyperdry behandeling die is aangebracht op het materiaal. Met de O’Neill Denim Boardshort geven O’Neill en ISKO alle beach boys de mogelijkheid om streetstyle mee te nemen naar het strand en te dragen in de oceaan. De lancering is groots gevierd in Amsterdam met live muziek en tattoo artists.

O'Neill - O'Neill Denim Boardshort Tattoo laten zitten - O'Neill - Denim Boardshort36 - O'Neill Denim Boardshort

Ooit was O’Neill het brein achter de eerste wetsuit en met de O’Neill Denim Boardshort zetten ze opnieuw een innovatief product op de markt. Het is een vooruitstrevende samenwerking die het erfgoed van O’Neill samenbrengt met de expertise van de denim professional ISKO. Het resultaat is een uniek design die fashion naar de oceaan brengt en die ook een goede functionaliteit heeft.

Jan Lindeboom – Category Manager Surf & Snow Performance: ‘’Waar je mensen ziet, zie je denim. Iedereen is verslaafd aan denim. Waarom zouden we dan niet een boardshort maken die je zowel in als uit het water kunt dragen?’’

Fabio Di Liberto – ISKO Brand Director: ‘’We pushen continue de grenzen van wat denim voor mensen betekent. De Denim Boardshort is een goed voorbeeld van de onderzoekende spirit van ISKO.’’

O'Neill - Denim Boardshort36 - O'Neill Denim Boardshort

De O’Neill Denim Boardshort blijft zacht en ademend, zowel in als uit het water, met een levensduur die elke surfsessie doorstaat. De short beschikt over zakken aan de zijkant en achterkant en heeft iconische en contrasterende gele naden. Het design heeft een relaxt silhouet met een veter ceintuur.

De O’Neill & Isko Denim Boardshort is verkrijgbaar in twee kleuren ”medium used black” en ”medium used blue” en verkrijgbaar vanaf €99,99. Meer informatie is te vinden op de website van O’Neill.

 

 van