28-10-2010 - Surfen, Nieuws

O’Neill eert oprichter Jack O’Neill met biografie

 

O’Neill lanceert rijk geillustreerde biografie van legendarische oprichter Jack O’Neill

O’Neill eert oprichter Jack O’Neill voor zijn enorme bijdrage aan de wereld van surfen en actie sporten, met de uitgave van het biografisch koffietafelboek, Jack O’Neill: It’s Always Summer on the Inside.

Het boek is gevuld met 256 pagina’s aan verhalen en anekdotes over Jack O’Neills legendarische avonturen van de afgelopen 60 jaar.

Zo opende hij ‘s werelds eerste surfshop in 1952 en stelde hij verschillende surfteams samen in de jaren 70 en 80. Zijn motivatie en inspiratie kwam altijd weer voort uit de golven en de oceaan. Het verschijnen van een boek over zijn leven en zijn vele reizen ziet hij dan ook echt als een eer. Hij hoopt dat het boek anderen zal inspireren om verder te denken en zich niet door grenzen te laten beperken. Maar het belangrijkst vind hij respect voor de natuur.

Het boek ligt in de lente van 2011 in de winkels, een percentage van de verkoop gaat naar O’Neill Sea Odyssey, een non-profit onderwijsprogramma over het milieu.

O’Neill organiseert een persconferentie in Jack O’Neills huis aan de kust van Pleasure Point in Santa Cruz, California. Jack O’Neill, Pat O’Neill en auteur Drew Kampion zullen iedereen ontvangen. De media zal hier de zeldzame kans hebben om Jack O’Neill te interviewen.

Het boek zal wereldwijd verkrijgbaar zijn, zowel online als in de winkel. Voor meer informatie kun je terecht op http://www.oneill.com

 

 van