29-09-2010 - Surfen, Nieuws

O’Neill First Love Last Love organiseert Cold Water Clinics for Girls only!

Zaterdag 2 of zondag 3 oktober organiseert O’Neill First Love Last Love een clinic voor de golfsurfchicks. Onder leiding van Martine Geijsels en een aantal andere instructeurs gaan zij, na een conditietraining door Daniel Spaans, in kleine groepjes werken aan hun techniek en stijl.

Op zaterdag 9 oktober wordt een kite clinic georganiseerd onder leiding van Jalou Langeree, speciaal voor meiden die hun kitesurftricks willen verbeteren of willen leren springen.
Deze clinic zal plaats vinden bij Beware Beach in Brouwersdam.

Tevens vindt in een weekend in oktober, afhankelijk van de wind, de Dutch Wave Ladies clinic plaats, speciaal voor meiden die al wel kunnen windsurfen maar nog geen of weinig ervaring op zee hebben. Zij gaan het water op met ervaren zeesurfers waaronder Femke van der Falk. Via de site wordt bekend gemaakt wanneer deze clinic doorgang zal vinden.

Voor alle clinics geldt dat zij alleen doorgaan als de condities goed zijn.

Inschrijven kan op www.oneillfirstlovelastlove.nl !

 First Love Last Love is de eerste website/community die zich uitsluitend richt op meiden die geinspireerd zijn door de wereld van snowboarden, golfsurfen, kitesurfen, windsurfen en wakeboarden.

De community wordt volledig beheerd door een tiental meiden (O’Neill teamriders en ambassadeurs) die al jaren lang professioneel, dan wel zeer actief bezig zijn met boardsports.

 

 


6 surf magazine – Abonnee worden?


 

 

 van