03-09-2010 - Surfen, Nieuws

O’Neill First Love Last Love voor Pakistan

 

De O’Neill First Love Last Love ambassadrices dragen op 4 en 5 september 2010 hun steentje bij ten voordele van de slachtoffers in Pakistan.

Geinspireerd door de O’Neill slagzin ‘Snow is only frozen water’ laten zo’n tien meisjes zich 24uur opsluiten in de indoor snowpiste ‘Ice Mountain’ in Komen. Ze trotseren daarbij temperaturen die voortdurend schommelen rond -6 graden Celcius. Ze roepen de Vlaamse bevolking op om hen te sponsoren per uur dat zij in de indoor snowpiste vertoeven. In Ice Mountain kunnen de bezoekers ook een foto laten nemen bij de iglo, voor slechts 1 euro, ten voordele van de slachtoffers in Pakistan.

De First Love Last Love ambassadrices willen een signaal geven dat dit een ramp is die meer aandacht verdient van de Vlaamse media. Iedereen is daarom van harte welkom om de ambassadrices een warm hart onder hun koude riem te steken, gedurende die 24 uur, en een bijdrage te leveren ten voordele van de hulpactie in Pakistan.

Je kan de acties van het Rode Kruis in Pakistan ondersteunen met giften aan de Ambassadrices of via storting aan het Rode Kruis-Vlaanderen op rekeningnummer 000-0006566-67 met vermelding ‘Boardgirls for Pakistan’.

De opbrengst van deze volledige actie gaat integraal, via het Rode Kruis, naar de slachtoffers van de overstromingen in Pakistan.

Volg de meiden in hun avontuur, klik hier voor alle informatie

Eveneens zal ter ondersteuning van deze actie een veiling worden gehouden, waarvan de opbrengsten uiteraard ook richting Pakistan gaan. Meer info over de veiling hier.

 


6 Surf magazine – Abonnee worden?

 van