15-07-2014 - Surfen, Nieuws

O’Neill Footwear & Chef’Special

O’Neill Footwear brengt in samenwerking met de succesvolle Nederlandse band Chef’Special een zeer gelimiteerde O’Neill Footwear Chef’Special schoen uit. De band heeft samen met de ontwerpers van O’Neill Footwear de schoen zelf ontworpen.

Chef1

Er worden slechts 60 paar gemaakt en die zijn alleen via online acties en op O’Neill Footwear events verkrijgbaar. Het betreft de Psycho low in een kleurencombinatie zwart met burned olive. Het Chef’Special logo is verwerkt in de voering van de schoen, op de binnenzool, op de tong van het label en als finishing touch heel subtiel op de lace tip van de veters. Deze limited edition komt in een gecustomizde doos.

De lancering van de limited edition zal plaats vinden tijdens de O’Neill Footwear Sessions op 18 juli in Charlatan tijdens de Gentse Feesten. Behalve dat Chef’Special zelf optreed is er als special guest ook de Belgische band CirCo Soundsystem (ex Janez Detd). Beide bands zullen zorgen voor een ultiem feestje die je niet mag missen! Naast de beide bands kan je je schoen laten customizen door het befaamde Gentse Kapow collective en DJ’s Rakka & Duuub verzorgen de tropische beats.

Daarnaast speelt de band ook op zaterdag 19 juli in de O’Neill Store in Antwerpen (Stadsfeestzaal) om 15.00 uur. Voor meer informatie kun je uiteraard ook terecht op de website van O’Neill of Chef’Special.

Poster_ONF_ChefSpecial_Gent

 van