20-11-2013 - Snowboarden, Nieuws

O’Neill Giveaway – Win een paar Stretch Headphones

In het kader van de #RIDEMORE campagne kwamen onze vrienden van O’Neill op het idee om een paar witte Stretch Headphones weg te geven. Je kan deelnemen aan deze actie door hieronder in de Facebook-comments een unieke locatie te beschrijven waar jij wel eens zou willen boarden. De reactie met de meest indrukwekkende locatie zal vervolgens uitgeroepen worden tot gelukkige winnaar van deze vette Stretch Headphones!

We dagen je daarnaast ook uit om een foto van deze locatie te sharen via de Facebook-pagina of website van O’Neill, want op deze manier maak je kans op nog veel meer toffe prijzen. Voor meer informatie over de #RIDEMORE campagne kan je ook op deze pagina’s terecht. Natuurlijk kan je altijd even een artikel bekijken dat we eerder al met jullie deelden over deze campagne.

[youtube id=”44RTzJwUNcI”]

Tough and Flexible! De Stretch Headphones zijn stoer, duurzaam en zeer flexibel en de beste keuze voor enthousiaste sportfans. Geïnspireerd op de reputatie van O’Neill als de pioniers op het gebied van ’s werelds eerste neopreen wetsuit, heeft deze klassieke witte Stretch een op wetsuits geïnspireerde super stretch headband voor extra draagcomfort en een perfecte pasvorm. Een no-nonsense koord, speciaal ontwikkeld om niet in de knoop te raken, houdt het leven simpel, terwijl een top audio ervaring wordt gegarandeerd door de krachtige 40mm drivers die een diepe dynamische bassen leveren, en de super zachte geluidsisolerende oorschelpen.

 van