21-12-2011 - Snowboarden, Nieuws

O’Neill gives a shit! Music for life

Als je met diarree zit, kan je twee dingen doen. Heel de nacht op de pot zitten en hopen dat je niet al te veel gênante geluiden maakt of een Immodiumtabletje slikken en wachten tot het over gaat. Makkelijk opgelost, maar jammer genoeg volstaat een pilletje niet altijd…

In landen zoals Afrika en Zuid-Azië is 80% van de kindersterfte te wijten aan diarree en treft de ziekte jaarlijks 1,5 miljoen kinderen. Een stille ramp dus die meer kinderen doodt dan malaria, aids en mazelen samen. Om dit te bestrijden hebben de kinderen in Nepal, Indonesië, Ethiopië, Pakistan, China, Nigeria, Brazilië, Bangladesh, Soedan, Niger, Vietnam en Mozambique geen pilletjes nodig, maar proper water en betere hygiëne.

Reden genoeg voor Studio Brussel om eens stil te staan rond de problematiek van diarree en het Rode Kruis een hart onder de riem te steken.

Willen jullie ook O’Neill helpen om deze actie te steunen? Like dan nu onze fanpage > www.facebook.com/oneillbelgium ! Wij schenken per nieuwe fan 50 cent aan Music For Life.Indien we 30.000 likes halen voor Thomas, Sam & Siska het huis verlaten verdubbelen we onze donatie!

 van