24-08-2010 - Snowboarden, Nieuws

O’Neill herfst/winter 2010/2011 ‘Product Book’ nu verkrijgbaar

Het boek, dat wordt uitgegeven in het Engels en Frans en is gedrukt op 100% gerecycled papier, is feest voor het oog en vormt de perfecte manier om de nieuwe herfst/winter collectie te bekijken. Het boek heeft ook een nieuw format waarbij voor het eerst de inhoud is opgedeeld in drie afzonderlijke delen.

Met de inspiratie van de twee belangrijkste thema’s die dienden als leidraad voor de creatieve ontwikkeling van de collectie, wordt het herengedeelte van het boek gedomineerd door het thema ‘Team O’Neill’, terwijl het damesgedeelte speelt met ‘De Spirit of Japan’.

Men mag wel zeggen dat de nieuwe collectie onder andere bestaat uit een meerdere producten die gerekend mogen worden tot de meest technisch geavanceerde ‘snow gear’ op de markt, met inbegrip van de geweldige Jeremy Jones Experience signature-lijn. Het boek laat ook een paar van onze meest innovatieve kledingstukken zien, zoals de revolutionaire HyperFleece en SuperFleece. En wees er gerust op dat andere producthoogtepunten, zoals ons nieuw assortiment sneeuwbrillen, u op scherp zetten voor het komende winterseizoen.

Midden in het boek vindt u het gedeelte dat, ‘The Heart of O’Neill’ heet. Dit deel opent uw ogen voor de legendarische Jack O’Neill, terwijl er ook een overzicht is van O’Neills opmerkelijke erfgoed in koudwatersurfen. Het boek bevat tevens ongelooflijk veel andere opvallende inhoud, zoals een preview van de O’Neill Cold Water Classic Series en een overzicht van Deeper – Jeremy Jones’ nieuwe ‘big mountain’ snowboardfilm.

Dit 256-pagina’s tellende, met adembenemende actie en lifestylefotografie volgepropte boek, zal het komende seizoen zonder moeite een ereplaatsje veroveren op de salontafels in Europa.

U vindt het nieuwe Product Book vanaf vandaag in de winkels waar O’Neill verkrijgbaar is, dus grijp uw kans en haal een exemplaar voordat het te laat is! Kijk voor de dichtstbijzijnde winkel en alle andere O’Neill-aangelegenheden op: oneill.com

Klik hier voor een voorproefje

 

 

Delen

 


Taste snowboard magazine – Abonnee worden?


 van